Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 6. 2010

Konečně se něco děje !

Kauza exekutorské komory

Komická kauza „Čunek“ je nicotná oproti kauze ministerstva spravedlnosti a Exekutorské komory ČR, které se již několik měsíců, podle našeho dojmu a několika mnoho indicií, snaží krýt nekalosti dvou exekutorů z Plzně, kde mimo jiné má své bydliště ministr tohoto resortu. V této kauze se jedná o možné podvody v řádech desítek milionů, ale nikdo nemá možnost toto prošetřit díky podivnému nezájmu Nejvyššího státního zastupitelství vedeného paní JUDr.Renátou Veseckou, ale především nekontaktnosti Exekutorské komory ČR, která všemožně a prokazatelně brání prošetření těchto podvodů !

Pohunci Plzeňské exekut. mají jak jsem již psal  270 tis. měsíčně !

Exekutoři porušili zákon, ale jsou beztrestní

Šokující písemnost z Krajského státního zastupitelství v Plzni

"Spravedlnost po česku nebo-li, ať žije pseudodemokracie a exekutorský stát ve státě". Buďte si jisti tím, že když vás navštíví exekutor, tak mu raději neotvírejte protože vás možná okrade, možná taky napadne a zmrzačí, ale jedinou vaší jistotou z jeho návštěvy je to, že potrestán určitě nebude, jelikož v tomto našem státě pro exekutory zákony ČR neplatí - jsou nepostižitelní. Viz. písemnosti (1. část a 2. část). Podle týmu aktuálně.eu dlouhé prsty exekutorů naštěstí na VSZ v Praze nedosáhnou a oni tedy nemohou ovlivňovat prošetření jejich nekalého počínání viz. písemnost zde (1.část, 2.část). Plzenští soukmenovci exekutorů postupují tak, jak postupují – protiprávně, kdy se snaží krýt machinace a nekalé podnikání plzeňských exekutorů, kdy prošetření této kauzy chtěl státní zástupce z KSZ v Plzni JUDr.Václav Průcha svým šokujícím vyrozuměním neúspěšně poslat k ledu. Je skandální ten fakt, že takováto mafiánská svoloč rozhoduje o osudech a životech lidí této země, především v případě, kdy se jedná o podezření z desetimilionových podvodů, kterými jsou postiženi tisíce lidí.

Podívejte se, jakou měl výplatu vykonavatel plzeňských exekutorů již v roce 2005. Jeho výplatní tabulku naleznete zde (*.xls, 85Kb). Ano již v tomto roce to bylo cca 80 000,-Kč čistého pro jednoho vykonavatele exekutora. Těchto vykonavatelů mají plzeňští exekutoři celkem 24. Od roku 2007 se počet exekucí zvedl o 400% tak si dovedete představit kolik je jejich mzda nyní? A kolik mají měsíční příjem samotní exekutoři? Odhad je cca 3 000 000,-Kč pro exekutora Tunkla a 3 000 000,-Kč pro exekutora Zítku čistého měsíčně.

Samotní exekutoři se k mafiánským praktikám přiznávají, kdy úředníci z exekutivy by měli být odděleni vysokou profesní zdí od soudců a soudci by se neměli přátelit se státními zástupci a advokáty, atd., atd.: Citace z webových stránek Exekutorské komory ČR - "Hlavním smyslem konání této akce je zlepšení a upevnění neformálních kontaktů mezi jednotlivými profesními komorami na straně jedné a státními orgány na straně druhé" více přímo na stránkách Exekutorské komory ČR / http://www.ekcr.cz/fotogalerie.php?galerie=10&fotografie=48 / bohužel fotografie byly zřejmě odstraněny. Toto pouze svědčí o tom, jak si soukromý exekutoři připadají být nepostižitelní a mocní díky svým nekalostem a kontaktům na nejvyšší posty v justici a řídící orgány tohoto státu.

V dopravních podnicích už vyšetřuje kriminálka. Petr Odstrčil z PJ Trade je dlouholetým zákazníkem plzeňských exekutorů. Je to velmi opatrný a rozvážný člověk, který obchoduje s pohledávkami. To že Tunkl a Zítka vymáhají od roku 2004 veškeré pohledávky pro PMDP není nic tajného s ohledem na jejich kontakty na radnici. Advokát Petr Víšek je spojkou mezi radnicí a exekutory, kdy sepisuje návrhy na exekuce, které směřují na Exekuční úřad Tunkla a Zítky.

Úřad pro ochranu osobních údajů vede správní řízení s prezidentem Exekutorské komory ČR, kdy pan ministr Pospíšil a jeho úřad došel k závěru, že pochybení, kterého se exekutor dopustil, nedosáhlo takové intenzity, aby bylo označeno za kárné provinění. Náhoda? Více zde.

Tímto Úřadem pro ochranu osobních údajů je již také delší dobu prošetřován postup plzeňských exekutorů viz. doklad z ÚOOÚ (*.xls, 110Kb). Následným šetřením bylo exekutorům prokázáno porušení zákona dokument ze dne 05. března 2008 naleznete zde (*.doc, 36Kb).

Bývalý ministr Pospíšil se asi zbláznil, protože chce imunitu vůči trestnímu stíhání pro exekutory. Čtěte zde (Zdroj: Aktuálně.cz). Místo toho aby řešil výše popsané podvody soukromých exekutorů, tak se snaží jim jejich levárny ještě více ulehčit a udělat z nich ještě nepostižitelnější kastu. Je skandální, jak je ministerstvo rozhodnuto protiprávně postupovat. Musí být opravdu velký tlak od exekutorských lobbistů na vládu a především na Ministerstvo spravedlnosti, aby bylo takto postupováno. Domníváme se, že toto jeho počínání lze označit za trerstný čin zločinného spolčení a podpory organizovaného zločinu. Je to jasná další indicie a náznak toho, že se jedná o obrovské zisky z podvodů na lidech postižených exekutory, o které tato svoloč nechce přijít. Náhoda?

Celé se to nedá ani psát, je to na knihu, ale doufám že si konečně naše justice přestane hrát na spravedlivou a začne spravedlivá opravdu být !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář