Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. 8. 2010

Dnes vše funguje pouze na Facebooku

 

    • Alex Aralakis Kdy začnete něco dělat ze zadlužováním občanů v tísni? Kdy zastavíte neůnosné obohacování se soukr.exekutorů ? Je to přece zlodějna když si někdo přičte pro sebe k dluhu 1200 Kč z kterého je max. úrok 6% ročně dalších 25 tisíc a nebo ke 100 tis. dalších 500 !!!

      Před 18 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí ·

    • Rechtorovic Milos

        • Ob

           

        • Kateřina Amiourová Vraťte do zákonů protiprávnost lichvy! Za první republiky se za lichvu považovalo 12% a český soud vydal loni judikát, že navýšení o 365% není lichva! Zahrňte do lichvy také výměry nejrůznějších nepřiměřených penálí a pokut! A Až vám budou tvrdit, že 12% nemůže pokrýt jejich provozní náklady, tak se jich lehce zeptejte na tvorbu peněz a náklady na tuto tvorbu peněz a seigniorage u elektronických peněz!

          Před 15 hodinami · Už se mi to nelíbíTo se mi líbí · 3 lidemNahrávání... ·

        • Rechtorovic Milos JJ, sociálně citlivá opatření versus lichva. Toť otázka dneška!

          Před 15 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí ·

        • Alex Aralakis Ale opakuji,největší lichváři nejsou různé nebankovní fir. ale stát který jim to zřejmě za úplatu nezakáže, a zdůrazňuji soukromé exekutorské mafie,které také stát podporuje! Copak by si jiný soukr.subjekt tohle dovolil? Hned by jej zbalila hosp.kriminálka.

          Před 14 hodinami

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

I BŮH V TĚLE AVATARA JE POUZE*-NA FACEBOOK-U*

BŮH VŠECH-JMEN-V TĚLE REALIZACE=AVATARA CZ, 7. 1. 2011 10:05

PRO ESKALACI DEGENERACE AROGANTNI DEMENCE LIDSTVA*-JSEM REALIZOVAL BOHA*=SEBE*-V TĚLE AVATARA*CZ*=ČLOVĚKA*.ŽADNE PROUDY TZV.DUCHOVNICH,ODDANYCH ČI HLEDAJICICH*-NA PLANETĚ MĚ*-NEPOZNALI*.JEN MAHARAJA*-DRTIČ*-GURU JOGY MISTRŮ*-AVATAR*-DERA*PUNJAB-INDIA*.ZDARMA*-ŘEŠIM VŠECHNY PROBLEMY-POPULACE*+TRANSFORMUJI*-V BOHA V TĚLE AVATARŮ*.MUSIŠ JEN CHTIT*.T: +420603575915